Noutăți

În data de 29 martie 2019, membri ARMAE Sorin Cheval, Robert-Daniel Manta și Zoltan Sipos, au susținut o prelegere la Universitatea Vârstei a Treia de la Galați

În decembrie 2018, ARMAE a devenit oficial membră a Societății Europene de Meteorologie (European Meteorological Society).

Asociația Română de Meteorologie Aplicată și Educație (ARMAE) și Institutul de Cercetare al Universității din București (ICUB) organizează evenimentul intitulat Istoria meteorologiei românești. Vremea în practici și obiceiuri populare.

Prima acțiune din cadrul proiectului „Meteorologie pentru elevii Bucureștiului” s-a desfășurat la Liceul „Emil Racoviță” în data de 25 octombrie.

Asociația Română de Meteorologie Aplicată și Educație (ARMAE) vă invită să participați la o întâlnire în data de 5 octombrie 2018, ora 17:00, pentru a discuta (1) activitățile din toamna anului 2018, (2) alte aspecte organizatorice, (3) primirea de noi membri.

Darren Ghent (University of Leicester, UK) will deliver a 30-min lecture about “Measuring the surface temperatures of the earth from space”. Sorin Cheval (Air Force Academy “Henri Coandă” & National Meteorological Adminstration & University of Bucharest) will overview the “Urban climate and climate change challenges in SE Europe”.

Adunarea Generală pe anul 2018 a Asociației Române de Meteorologie Aplicată și Educație (ARMAE) va avea loc în data de 26 aprilie 2018 de la ora 18:00 la Facultatea de Geografie, Universitatea din București

​​​​​​​Ziua Mondială a Meteorologiei se sărbătorește în fiecare an, la 23 martie. Este data la care, în anul 1950, odată cu intrarea în vigoare a convenției de constituire, ia ființă Organizația Meteorologică Mondială (OMM), cu sediul la Geneva.

Asociația Română de Meteorologie Aplicată și Educație (ARMAE) și Institutul de Cercetări al Universității din București (ICUB) organizează vineri, 23 martie 2018, între orele 15:00 și 17:30, dezbaterea cu tema “Weather Ready, Climate Smart”.

Research Institute of the University of Bucharest (ICUB) and Romanian Association of Applied Meteorology and Education (ARMAE) are pleased to invite you to a new event on the topic “Weather, climate and society”, dedicated to the World Meteorological Day 2018 (Weather-Ready, Climate-Smart).