Seminarii

Înregistrările Seminariilor Asociației Română de Meteorologie Aplicată și Educație sunt disponibile pe YouTube (canalul Seminarii ARMAE YouTube) și în paginile dedicate fiecărui eveniment (vedeți linkurile de mai jos).

Seminarul "Viscolele în România” a fost susținut pe 14 februarie 2023, de la ora 18, de către dr. Meda Andrei, meteorolog ANM. 
Seminar ARMAE  "Avertizări și acțiuni timpurii" tema de anul acesta a Ziua Mondială a Meteorologiei
Următorul Seminar ARMAE  -  "Extreme meteo-climatice și provocări societale"  -  va fi pe 25 ianuarie 2022, de la ora 18. Seminarul va fi susținut de Prof. Dr. Adina-Eliza Croitoru de la Universitatea Babeș-Bolyai. 
Schimbările climatice din istoria planetei, fie că sunt naturale sau cauzate de om, perturbă întregul sistem. Cele din trecut au dus la dispariții de specii, modificări accelerate ale suprafeței terestre, ale circulației oceanice și atmosferice și au determinat migrația populației.
Seminar ARMAE - "Circulația meridianală din Atlantic - O potențială surpriză climatică" susținut de Prof. Dr. Mihai Dima (Facultatea de Fizică, Universitatea din București), 06 decembrie 2021.
Seminarul "Schimbări climatice în timp și spațiu prin prisma arhivelor naturale"  - a fost susținut  24 noiembrie 2021, de la ora 18, va fi susținut de Dr. Aritina Haliuc de la Universitatea din Bordeaux.