Tineri implicați, pentru o comunitate rurală dezvoltată și echilibrată și un mediu curat și sănătos!

Descriere

În parteneriat cu asociaţia We All Matter , participăm la derularea proiectului Tineri implicați, pentru o comunitate rurală dezvoltată și echilibrată și un mediu curat și sănătos!

Beneficiarii proiectului sunt 50 de copii și tineri din localitatea Florești – Prahova cărora experţii WAM şi ARMAE le vor împărtăşi informaţii utile legate de despre drepturile sociale, rolul fiecărui individ în societate, leadership, prejudecăți și stereotipuri, dreptul la identitate și nediscriminare, importanța votului și a participării civice, influența pe care omul o are asupra naturii, schimbările climatice și efectele lor, importanța rezervațiilor naturale și pericolele poluării.

Împreună cu partenerii noştri de la asociaţia WAM vom fi mentorii copiilor într-o serie de activităţi cum ar fi:
- 18 ateliere de lucru despre drepturile civice și protecția mediului
- o piesă de teatru pe care o vor scrie și pune în scenă chiar ei
- o excursie educativă în timpul căreia vor învăța despre biodiversitatea zonei
- o expoziție de desene
- o acțiune de ecologizare a unui râu sau a unei pădurici.

Știm că tinerii au un potențial uriaș de a-și exprima opiniile și de a contribui la schimbarea în bine a comunității din care fac parte. Mai mult, abia așteptăm să auzim ce au ei să ne spună despre problemele cu care se confruntă și cum pot schimba lucrurile în bine.

#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEANorwayGrants #weallmatter

*Proiectul "Tineri implicați, pentru o comunitate rurală dezvoltată și echilibrată și un mediu curat și sănătos!" este derulat de We All Matter în parteneriat cu ARMAE, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014 2021.