Premiul ARMAE pe anul 2019

Premiul ARMAE pe anul 2019 se va acorda pentru Cea mai valoroasă publicație științifică (articol) în domeniul meteorologiei

Condițiile de înscriere la concurs sunt:

  1. Prim-autor al unui articol cu subiect în domeniul meteorologiei, publicat sau acceptat pentru publicare în perioada 2017-2018, într-o revistă cotată ISI cu AIS (Article Influence Score) mai mare de 0.3 la data publicării sau acceptării articolului
  2. Vârsta maximă: 35 de ani la data acceptării articolului

Condițiile îndeplinite cumulativ reprezintă criteriul minimal de înscriere la concurs. Juriul va fi alcătuit din 5 membri ARMAE aleși prin vot intern.

Criterii de departajare: relevanța articolului pentru meteorologia aplicată; nivelul de originalitate; relevanța subiectului pentru educația meteorologică.

Inscrierile se fac până la data de 15 martie 2019, trimițând prin email la adresa @email, următoarele informații: 1) Codul DOI al articolului propus pentru premiere; 2) declarație pe proprie răspundere că primul autor avea cel mult 35 de ani la data acceptării articolului.

Premiul se va acorda în data de 23 martie 2019 (Ziua Mondială a Meteorologiei), iar câștigătorul va face o prezentare publică pe baza articolului premiat.