Colegiul Național "Ion Creangă" - Școala Gimnazială "Cezar Bolliac”

În cadrul proiectului ARMAE „Meteorologie pentru elevii Bucureștiului” membrii ARMAE alături de membrii cercului Științific Studențesc de Climatologie și Protecția Mediului Aerian (CSSCPMA) au derulat pe parcursul lunii aprilie activități de conștientizare și educație meteorologică la Colegiul Național „Ion Creang㨠și la Școala Gimnazială „Cezar Bolliac”, sub îndrumarea doamnei dr. Dana Constantin.

La Colegiul Național „Ion Creangă”, prezentarea s-a referit la „Programul de observații și măsurători sinoptice și rolul acestora în prognoza vremii” și s-a derulat în cadrul lecțiilor de recapitulare și sistematizare a cunoștințelor pentru unitatea de învățare „Atmosfera terestră”, la clasa a IX a F, în data de 01 aprilie, la invitația doamnei prof. Nela Burcea. Grupul de lucru a fost format din: Antemir Raluca, Beteringhe Andreea, Radu Crina, Voicu Loredana și Toma Ana Maria.

La Școala Gimnazială „Cezar Bolliac”, tema dezbătută alături de clasa a V-a C, prof. diriginte Claudia Damian, a fost despre „Măsurarea temperaturii aerului”, în data de 16 aprilie 2019. Această activitate s-a derulat în cadrul programului „Școala Altfel”. Grupul de lucru a fost format din: Focșăneanu Alexandra, Radu Maria, Roșu Lavinia, Voicu Loredana și Toma Ana Maria.

În ambele unități de învățământ am fost întâmpinăți de elevi curioși, pozitivi și dornici de cunoaștere.